Мъж с ловни дрехи ни застреля - това са били думи

...
Мъж с ловни дрехи ни застреля - това са били думи
Коментари Харесай

Жената с Алексей Петров не е била съпругата му

" Мъж с ловни облекла ни простреля "  - това са били думи на дамата, простреляна дружно с Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна, преди да загуби схващане. 
Всичко по тематиката: Убийството на Алексей Петров 6
Известният бизнесмен Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна е бил погубен в столичния квартал " Драгалевци ". Именно тази жена се е обадила на 112, с цел да подаде сигнал за случая. Тя е била транспортирана в болница в тежко положение, съпроводена от служители на реда. 

По информацията на bTV тя е била простреляна в гърдите. Жената е близка на Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна, само че не е брачната половинка му.

Съпругата на Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна е Мариана Игнатова Петрова. Ива Павлова е друга жена в живота на убития. Според разнообразни източници двамата са имали дългогодишна връзка и дете. Срещу Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна е имало още два атентата - на 15 август 2002 г. и на 29 октомври 2015 г. Именно на първия е участвала и Ива Павлова. 

Друга значима жена в живота му е неговата майка - Диляна. Заедно с татко му е работила в областта на дърводобива. През 2010 майка му претърпява и интервенция на гръбнака. Семейството има 3 деца, като Алексей има сестра Теменужка и брат - Огнян. Дъщерята на Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна се казва Иглика и работи в региона на правото. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР